A doua editie a Targului de Carti si Arte Frumoase Arca lui Gutenberg: 14-18 octombrie
În perioada 14 - 18 octombrie 2016, în Atrium nivel 0

Palas Mall Iași se va desfășura a doua ediție a Târgului de Cărți și Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG, eveniment organizat de Librăriile SEDCOM LIBRIS Iași.

Principalii parteneri ai evenimentului sunt Primăria Municipiului Iași, Palas Mall Iași și Organizația Patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România. Partenerul cultural al evenimentului este Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, iar partenerul educațional, Inspectoratul Școlar Județean Iași.

La această ediție participă aproximativ 90 de expozanți din întreaga țară și Republica Moldova (edituri, com-
panii de difuzare de carte românească, străină, papetărie și muzică, galerii de artă, artiști plastici etc.) organi-
zați în 40 de standuri pe o suprafață construită de aproximativ 1.000 mp în Atrium nivel 0 din cadrul Palas Mall Iași.

În standuri este prezentă o gamă de carte diversă: carte universitară, academică și științifică, carte de specialitate pentru beletristică pentru zeci de domenii de interes, bibliografie școlară și carte pentru copii și tineret etc., iar ofertele sunt numeroase și generoase.

Programul cultural numit JURNAL DE BORD conține peste 70 de lansări de carte, dar și numeroase momente artistice (muzică și teatru), la realizarea cărora participând cadre didactice universitare, scriitori, critici literari, editori etc.

Marți, 18 octombrie 2016, la ora 13.00, vor fi decernate Diplomele ARCA LUI GUTENBERG pentru direcții editoriale de prestigiu.

Pentru mai multe detalii referitoare la participanți, program și palmares, vă rugăm să consultați materialele publicitare transmise, cele postate pe blogul evenimentului arcaluigutenberg.worpress și pe pagina de Facebook sau să ne contactați.

https://arcaluigutenberg.wordpress.com/