Despre noi

Sedcom > Companie > Despre noi

PESTE 50 DE ANI DE EXPERIENTA

Compania ieseana cu peste 50 de ani in domeniu, Sedcom Libris, membra a Organizatiei Patronale AGORA a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale din Romania, si-a fixat, inca de la inceput, ca principal obiect de activitate difuzarea de carte si comercializarea produselor de papetarie, birotica si a jucariilor, realizandu-si profitul printr-o retea de 13 librarii modernizate si informizate. Compania a participat si a insotit intotdeauna evolutia necesitatilor pietei, motiv pentru care, in ultimii ani, si-a diversificat mult activitatea. In prezent, are structura unui grup de companii specializate, fiind, prin urmare, capabila sa raspunda unor solicitari mai diversificate si mai sofisticate, participand, astfel, la evolutia lumii culturale si economice. Prin toate proiectele sale, Sedcom Libris are in vedere promovarea culturii sub diferitele sale forme, fiind pregatita sa cucereasca noi segmente de piata, sa-si extinda aria de desfasurere a activitatii si sa creeze noi locuri de munca.

Nomic si cultural romanesc, prin competitivitate, dinamism si flexibilitate. Cartea este o pasiune, iar pasiune se imparte… Pentru ca ne pasa cine esti, ce faci, cum faci si unde vrei sa ajungi…

Sedcom Libris  inseamna librarii, editura, tipografia, galerii de arta, biroul de traduceri, departamentul de creatie publicitara si nu se opreste doar aici.

Libraria Casa Cartii Iasi - Sedcom Libris
Libraria Casa Cartii Iasi - Sedcom Libris
Libraria Casa Cartii Iasi - Sedcom Libris
Libraria Junimea Iasi - Sedcom Libris
Libraria Junimea Iasi - Sedcom Libris
Libraria Junimea Iasi - Sedcom Libris

Cuvantul Managerului

Managementul este o arta

Orice pozitie manageriala presupune arta de a stabili un echilibru, uneori fragil, intre experienta profesionala si personala, abilitatile de conducere, curaj, initiativa, crestere si o permanenta analiza a pietei si oportunitatilor.

Am pornit pe acest drum al cartii plini de incredere si cu multa ambitie iar pasiunea, munca și perseverența, ne-au ajutat sa ne dezvoltam și consolidam in fiecare zi, pentru a fi astazi ceea ce suntem.

Atunci cand spunem SEDCOM LIBRIS spunem: profesionalism, pasiune, onestitate, echipa și inovatie. Pentru noi, Sedcom Libris reprezinta compania care se dezvolta permanent, resurse umane de incredere, parteneriate strategice si cele mai bune servicii, iar toate acestea nu au decat un singur scop si anume sa fim “remaracabili”.

dr. ec. Petru Radu

Manager grupul de firme Sedcom Libris