Cultura in Iasi

Sedcom > Grupul de firme Sedcom > Cultura in Iasi

AVEM STANDARDE INALTE SI NE MANDRIM CU TOT CE FACEM

Iasul este orasul cu una din cele mai impresionante vieti culturale. Primul spectacol de teatru in limba romana a avut loc in decembrie 1816 la Iasi la initiativa lui Gheorghe Asachi.

Site-ul www.culturainiasi.ro este un cumul de informatii institutionale si o agenda culturala virtuala, menit sa ofere un plus de promovare a vietii culturale iesene. Este si o provocare adresata organizatiilor neguvernamentale pentru colaborare cu autoritatile locale in vederea promovarii Iasului si a dorintei noastre ca Iasul sa devina Capitala Culturala Europeana.

CULTURA IN IASI

Informatii pe care le vei gasi pe www.culturainiasi.ro:

Stiri si evenimente culturale

Agenda culturala

Personalitati culturale

Obiective de vizitat

Obiectivele care pot fi vizitate
in orasul Iasi:

Muzee si biserici

Galerii de arta

Centre culturale

Biblioteci si universitati

Evenimente culturale

Teatru

Teatrul si filmul sunt o poarta catre visare, creatie si educatie! Sunt o modalitati de deschidere a universului viitoarelor generatii catre cultura.

Expozitii

Expozitiile reusesc sa pastreze amintirea unor evenimente istorice, sa valorifice idei si sa cizeleze nenumarate generatii.

Cultura

Cultura este un pilon important al societatii umane actuale, reusind cu usurinta sa supravietuiasca intr-o lume ce tinde tot mai mult spre tehnologizare.

Evenimente

Evenimentele culturale reflecta societatea contemporana iar participarea la acestea ne poate ajuta sa interactionam cu frumosul.