Politica de confidentialitate

Politicile noastre privind prelucrarea datelor cu caracter personal confidentialitatea  vor fi actualizate periodic pentru a te asigura ca avem, ca si pana acum, grija de datele tale cu caracter personal ce ne-au fost incredintate. O poti consulta oricand  pe site-ul nostru www.sedcom.ro.

Avand in vedere noua lege a Uniunii Europene, respectiv Regulamentul Parlamentului European si a Consiliului Uniunii Europene nr. 679/2016 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare GDRP), care a intrat in vigoare la data de 25.05.2018, SEDCOM LIBRIS SA se conformeaza regulilor impuse de acest regulament si acorda o atentie deosebita protejarii vietii private a utilizatorilor sai prin adoptarea unor politici corecte de prelucrare a datelor cu caracter personal si informarea utilizatorilor asupra drepturilor de care acestia beneficiaza.

Acesta este motivul pentru care am decis sa te informam, prin politica de fata, referitor la:

  1. Cine suntem
  2. Termeni si definitii
  3. Principiile noastre in prelucrarea datelor cu caracter personal
  4. Scopurile si temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal
  5. Date cu caracter personal prelucrate

6.Drepturile persoanelor vizate

  1. Divulgarea datelor cu caracter personal
  2. Perioada de stocare
  3. Securitatea prelucrarii

 

Operatorul de date cu caracter personal este SEDCOM LIBRIS SA, cu sediul social in Iasi, Soseaua Moara de Foc nr. 4, Iasi cod postal 700527, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J22-1359/1991, CUI RO 1972163, e-mail: online@sedcom.ro, telefon nr. 0232-234582.

Prin intermediul acestor politici, va informam asupra modului in care prelucram datele dvs. cu caracter personal atunci cand beneficiati de produsele si serviciile noastre sau cand utilizati site-ul nostru.