Tipografie

AVEM STANDARDE INALTE SI NE MANDRIM CU TOT CE FACEM

Date de contact

Telefon:
+ 40 232 27 06 10
+ 40 232 23 45 82

E-mail:
comenzi_tipo@sedcom.ro

Fondata in anul 2001, din dorinta de a vorbi lumii intr-un limbaj al elegantei imaginii si al profesionalismului si fidelitatii culorii, Tipografia Sedcom Libris este o firma specializata in servicii de tipografie, serigrafie si publicitate.

Tipografia Sedcom Libris si-a formulat, inca de la inceput, o logistica competitiva, prin organizarea eficient-performanta a combinarii factorilor de productie si distributie (resurse umane, tehnologie, materii prime, materiale, informatii etc.).

Intr-un timp relativ scurt, ca rezultat al faptului ca s-a acordat o importanta deosebita calitatii, Tipografia Sedcom Libris si-a implementat un sistem de control al calitatii, in conformitate cu standardul ISO 9001.

Evolutia si perfectionarea continua a produselor realizate reflecta pasiunea pentru profesie, perseverenta si experienta unei activitati sustinute in acest domeniu. Aflata intr-un proces de continua dezvoltare si modernizare, Tipografia investeste atit in resursele umane, cit si in tehnologiile de ultima ora, dat fiind faptul ca in evolutia dinamica a acestei industrii, problema dotarilor este una de factura esentiala. Tipografia Sedcom Libris este angajata continuu intr-un proces de crestere calitativa a serviciilor, reprezentind, in acest mod, garantia unei colaborari eficiente si permanente cu toti clientii sai. Unul dintre target-urile fundamentale ale politicii relationale, elaborate de Tipografia Sedcom Libris se refera la faptul ca „un client multumit este un client cistigat, iar un client castigat este o forma potentiala de vehiculare a informatiei si, prin urmare, de dezvoltare a oportunitatii in afaceri”, acest lucru reprezentind una dintre cele mai eficiente forme de publicitate.

PORTOFOLIU CLIENTI

Grupul editorial Tritonic

Grupul editorial Corint

Editura Polirom

Editura Trei

Editura Art XXI

Editura Milenium Press

Camera de comert si Intrustrie Vaslui

Restaurant Moara de Foc

Iulius Mall Iasi

Prefectura Iasi

Hotel Orizont

Hotel Ramada

Directia de Sanatate Publica Iasi

Spitalul Clinic de Psihiatrie „Socola” Iasi

Produse si servicii oferite

Produse realizate:

Carti, reviste, cataloage de prezentare, brosuri informative, coperte pentru carti si reviste, afise, mape, produse publicitare (pliante si volante), etichete, cutii ambalaj, calendare, agende, caiete, bloc-notes-uri, harti, felicitari, carti de vizita, lucrari de diploma, foi cu antet si alte materiale promotionale, formulare tipizate fiscale personalizate si cu regim comun etc.

Serviciile oferite:

Taiere, laminare la cald, faltuire, biguire, caserare, stantare, finisaje speciale: lacuire partiala sau totala, plastifiere lucioasa si mata, lacuire selectiva etc., operatiuni de legatorie de arta: cutii, mape, passe-par-tout-uri etc.

Tipografie - Sedcom Libris