Magazin online

Sedcom > Grupul de firme Sedcom > Magazin online

AVEM STANDARDE INALTE SI NE MANDRIM CU TOT CE FACEM

Date de contact

Telefon:
+40 232 21 79 00

E-mail:
online@portokal.ro
comenzi@portokal.ro

Suport telefonic:
Luni – Vineri: 8:00 – 16:30

Website:
www.portokal.ro

Magazinul online Portokal.ro ofera o colectie de carti grupate in categorii si subcategorii pentru o navigare mai usoara, recomandari si oferte promotionale, dar si posibilitatea vizualizarii unei descrieri succinte a cartii, oferirea unui punctaj acesteia dupa lecturare. Prin crearea unui cont va exista un istoric al comenzilor realizate, unde puteti, de asemenea, adauga cartile pe care vi le doriti si se afla pe lista de asteptare pentru o comunicare mult mai eficienta cu noi.

Inscrierea la newsletter ofera posibilitatea unei informari mult mai eficiente cu privire la noutatile noastre, aparitii sau campanii de reduceri. Ea se va realiza prin intermediul expedierii unui e-mail la adresa indicata. Cu fiecare ocazie pe care ne-o oferiti suntem interesati de parerea pe care o aveti despre serviciile noastre, de ideile dumneavoastra sau modul in care vedeti dezvoltarea noastra. Vrem sa crestem odata cu fiecare pas pe care il facem, iar orice posibilitate de colaborare sau imbunatatire va fi tratata cu interes si respect. Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi!

De ce portokal.ro?

Cel mai variat stoc de carte din Romania

Detinem cel mai variat stoc de carte din Romania. Daca nu gasiti o carte, va rog sa ne intrebati. Va putem fi de ajutor, inclusiv pentru cartile care nu se mai editeaza.

Livrare rapida

Livram produsele comandate, daca sunt pe stoc, in aceeasi zi in Iasi si a doua zi in tara, atat prin curier cat si prin Posta Romana. Livrarea este gratuita pentru comenzile peste 200 lei.

Returnare produs in 30 de zile

La portokal.ro, la fel cum ai cumparat simplu, returnezi simplu. Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 30 zile.

Suport telefonic

Pentru comenzi telefonice, intrebari despre produse, livrare sau stocuri, ne puteti suna la numarul 0730 650 316, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 21:00.

Ridicare de la sediu

Daca esti din Iasi si produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc, poti ridica imediat comanda de la sediul portokal.ro: Sedcom Libris, Strada Moara de Foc nr. 4, Iasi.

Verificare colet

Ai comandat o carte, o jucarie pentru copii sau papetarie, poti verifica imediat ce ai primit coletul. Daca nu esti multumit de comanda, poti face retur imediat.