Targul Excelsior

Sedcom > Targ pentru scoala > Targul Pentru Scoala EXCELSIOR 2018, 22 august – 16 septembrie 2018, Palas Mall Iasi – Atrium

Targul Pentru Scoala EXCELSIOR 2018, 22 august – 16 septembrie 2018, Palas Mall Iasi – Atrium

Location

Iasi, Palas Mall – Atrium

Date & Time

august 22, 2018 - septembrie 16, 2018 10:00 AM - 10:00 PM

Save event to calendar

EXCELSIOR este un start bun pentru şcoală. Oferă optimism, energie, profesionalism, dinamism şi încredere în forţele proprii şi în viaţă!

EXCELSIOR aduce cea mai bună formă de organizare a tuturor materialelor didactice necesare pentru noul an şcolar, pentru toate nivelele din sistemul de învăţământ. Acest lucru este, pur şi simplu, eficient pentru toţi clienţii

EXCELSIOR, din toate punctele de vedere, oferind o abordare modernă şi o viziune complexă asupra a ceea ce înseamnă industria materialelor didactice la această oră în ţară şi străinătate.

Nu există nicio altă alternativă comercială competitivă pentru EXCELSIOR, pentru că numai aici găseşti tot ce ai nevoie, la preţuri corecte proporţional cu nivelul calitativ al produselor expuse, într-un spaţiu elegant şi profesionist organizat. Garanţia constă în însuşi faptul că organizatorul, Librăriile SEDCOM LIBRIS Iaşi, are o experienţă în domeniu de peste 20 de ani, iar respectul pentru client şi calitate a fost dintotdeauna, pentru acesta, mai presus de orice.

Învaţă de plăcere, fii cel mai bun, priveşte pozitiv spre viitor!

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.facebook.com/Targulpentruscoalaexcelsior/

  • 10:00 — 22:00
    Iasi, Palas Mall – Atrium
    Deschidere eveniment
    Targul Pentru Scoala EXCELSIOR 2018

Alege şi tu să începi şcoala EXCELSIOR!